Ontmoetingsruimte in Kattenbroek blaast nieuw leven in

shape divider

Ontmoetingsruimte in Kattenbroek blaast nieuw leven in

De ontmoetingsruimte aan het Masker 213 in Kattenbroek wordt weer gebruikt. Silvia Philippi, Alena Filatnikava, Rita Rethmeier en Eefke Wesdorp zijn de initiatiefnemers hierachter. De ontmoetingsruimte wordt een plek waar iedereen welkom is. ,,Een plek waar ontmoeting, gezondheid, (zelf)ontwikkeling en plezier centraal staan. De ruimte krijgt de komende maanden een opknapbeurt en een nieuwere eigentijdseuitstraling,” laten de initiatiefnemers weten.

Ze zijn in contact gebracht door woningcorporatie Portaal en Indebuurt033 met het doel om na te denken over een maatschappelijke invulling voor deze ontmoetingsruimte die ten goede komt aan de hele buurt. ,,Wij hebben de handen ineen geslagen en subsidie aangevraagd om in eerste instantie de vaste lasten voor komend jaar te kunnen bekostigen. Op deze manier kunnen we een eerste ‘proefjaar’ draaien. Op 10 februari jongstleden hebben wij groen licht gekregen en daar zijn wij ontzettend blij mee.”

De initiatiefnemers gaan graag op korte termijn in gesprek met omwonenden om te horen waar behoefte aan is. Op deze manier kunnen ze een passend programma realiseren voor iedereen. ,,Een wekelijkse vrije inloop waar u een kop koffie/thee kunt drinken, staat uiteraard al op de planning.”

 
   « nieuwsoverzicht